Wat ik doe

Ik behandel geen klinische depressie, psychische stoornissen of andere ziekten. Wat ik wél doe is hulp bieden bij onder meer:

• Daten
• Relatiecommunicatie
• Problemen op het vlak van opwinding, intimiteit, verlangen
• Orgasmeproblemen
• Identiteitsontplooiing
• Impulscontrole
• Motivatie
• Assertiviteit
• Zelfbeeld
• Omgaan met verslaving
• Lichte depressie
• Angst
• Verstoorde relatie met voeding
• Communicatieve vaardigheden
• Conflicthantering

Ik behaalde mijn getuigschriften “praktische psychologie” en “sekscounseler/relatietherapeut” via het Centrum voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool en Nederlandstalig opleidingsverstrekker ingeschreven in het CRKBO-register met als erkenningsnummer 677404.
Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op de werkvloer.